DM82508 Terminal Box Outdoor manufacturers and suppliers | Damei

produk

DM82508 Terminal Box outdoor

Pondok Description:

Terminal Box Outdoor Model No Size Inputs&Outputs Fiber Capacity DM82508         288* Φ178 4 6-48 DM82508 Description Vertical (Dome) fiber optic splice closures are made of excellent engineering plastics. Damei supply different ports types, fittings and different fiber optic core numbers for vertical/dome fiber optic splice closures. Damei’s Splice Closure is suitable for protecting optical fiber splices in straight through and branching applications, and can...


jéntré produk

Tags produk

Terminal Box outdoor

model No

ukuran

Inputs & outputs

serat Kamampuh

DM82508

        288* Φ178

4

6-48

DM8250 8 Pedaran
closures nangtung (Kubah) serat optik splice dijieun tina plastik rékayasa alus teuing. Damei nyadiakeun jenis palabuhan béda, fittings sarta nomer core serat optik béda pikeun nangtung / kubah closures serat optik splice.
Damei urang Splice panutupanana téh cocog pikeun mayungan splices serat optik di aplikasi liwat sarta branching lempeng, sarta bisa dipaké dina hawa, saluran sarta langsung dikubur proyék sambungan kabel serat optik.
Fitur konci

  • Cocog jeung serat biasa jeung serat pita.
  • Pinuh kitted kalawan sakabeh bagian pikeun operasi merenah.
  • Struktur tumpang tindihna dina baki splicing pikeun instalasi gampang.
  • Serat-bending radium dijamin leuwih ti 40mm.
  • Gampang masang na ulang Éntri kalawan umum bisa rengkuh.
  • Alus Panas Shrinkable disegel ngajaga serat sarta splice mastikeun durability.
  • Nangtung nepi ka kaayaan parna ti Uap, Geter jeung hawa ekstrim

Parameter Téknis Utama

barang DM82507
palabuhan sambungan kabel 4 Entires
Jumlah serat fusi 144 (bunchy)
Kapasitas baki splice 6/24/48 (bunchy)
Dimension (mm) 500 × 250
diaméterna sambungan kabel (mm) 8 ~ 40
kapasitas Max serat 6-48 (bunchy)
hawa gawe -40 ℃ ~ 65 ℃
lalawanan insulasi > 2 × 104MΩ
Sealing Tipe Panas-shrinkable Tipe
instalasi Type Kutub-Gunung
struktur Sealing bahan karét Silicon

Catetan: pamasangan Kutub-Gunung nyaéta standar di Damei, anu séjén ogé bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
Aplikasi

  • Jadi cocog pikeun hawa sarta saluran.
  • lingkungan CATV, Télékomunikasi, lingkungan enggon Palanggan, Carrier Jaringan jeung jaringan serat optik.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •