DM3321001Fiber optic cleaver manufacturers and suppliers | Damei

produk

DM3321001Fiber optik kujang

Pondok Description:

Product description: This cleaver is Chinese Fiber Cleaver DM3321001 Features and Functions high quality fiber cutting knife (recommended for FTTH cold welding, hot melt connection is not recommended for the use of this paragraph). 


jéntré produk

Tags produk

Pedaran produk:
This cleaver is Chinese Fiber Cleaver DM3321001 Features and Functions


kualitas luhur motong serat péso (dianjurkeun salila FTTH las tiis, sambungan panas ngalembereh teu dianjurkeun pikeun pamakéan ieu ayat). 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •