DM3171001 Portable-Optical-Fiber-Identifier manufacturers and suppliers | Damei

produk

DM3171001 Hotspot-optik-Serat-identifier

Pondok Description:

User Guide Optical Fiber Identifier 1. Description Can quickly identify the direction of transmitted fiber and display the relative core power without interrupting the current service. The fiber identifier recognizes modulation like, 270Hz,1kHz and 2kHz with continuous audible tone. There are four adapter heads available: Ø0.25, Ø0.9, Ø2.0 and Ø3.0. The optical fiber identifier is powered by 2 pcs very normal AA batteries. It’s easy to carry and loss can be avoided with new adaptors bo...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Guide pamaké

    Optik Serat identifier

    1.  Pedaran
    Bisa gancang nangtukeun arah serat dikirimkeun sarta mintonkeun kakuatan core relatif tanpa interrupting ladenan ayeuna. Serat identifier sadar modulasi kawas, 270Hz, 1kHz na 2kHz kalayan nada karungu kontinyu.
    Aya opat huluna adaptor sadia: Ø0.25, Ø0.9, Ø2.0 na Ø3.0. Serat identifier optik ieu Powered by 2 PCS accu AA pisan normal.
    Ieu gampang pikeun ngalaksanakeun sarta leungitna bisa dihindari ku kotak adapters anyar
    2.  Spesifikasi

    Dicirikeun Panjang gelombang Range

    800-1700 nm

    Dicirikeun Tipe Signal

    CW, 270Hz ± 5%, 1kHz ± 5%, 2kHz ± 5%

    detektor Tipe

    2pcs Ø1mm InGaAs

    adaptor Tipe

    Ø0.25 (lumaku pikeun Lumar Serat)

    Ø0.9 (lumaku pikeun Ø0.9 Cable)

    Ø2.0 (lumaku pikeun Ø2.0 Cable)

    Ø3.0 (lumaku pikeun Ø3.0 Cable)

    arah sinyal

    Kénca & Katuhu LED

    Singe arah Test Range
    (dBm, CW / 0.9mm bulistir serat)

    -45 ~ 10 (1310nm)

    -48 ~ 10 (1550nm)

    Sinyal daya Test Range
    (dBm, CW / 0.9mm bulistir serat)

    -50 ~ + 10

    Sinyal frékuénsi Témbongkeun (Hz)

    270, 1k, 2k

    Frékuénsi Test Range
    (dBm, rata-rata Niley)

    Ø0.9, Ø2.0, Ø3.0  

    -30 ~ 0 (270Hz, 1KHz)

    -25 ~ 0 (2KHz)

     

    Ø0.25

    -25 ~ 0 (1KHz, 2KHz)

    -20 ~ 0 (2KHz)

    Insertion Loss (dB, has Niley)

    0,8 (1310nm)

    2.5 (1550nm)

    Basa Battry (V)

    accu 2pcs AA

    Suhu operasi (℃)

    -0- + 50

    Suhu neundeun (℃)

    -10- + 70

    Dimension (mm)

    196X30.5X27

    Beurat (g)

    195

     

    3. Baku Asesoris
    OpticalFiberIdentifier ----------------------- 1
    AdaptorHeads ---------------------- ------ 4
    accu ----------------------------- 2
    UserManual ----------- ------------------ 1
    PortableBag ----------------------------- 1
    StorageforAdaptors -------------------------- 1
    sunshade (Lamun uji 2.0mm atanapi 3.0mm sambungan kabel kedah nganggo sunshade ieu) ------- --- 1

    4. Fungsi Katerangan
    4.1 Produk Gambar Basajan


    phtoto

    4.2 Fungsi Katerangan
    photo_11
    (1) Clamp
    Clamp and hold the fiber in a suitable location.
    (2) Clamp Pushing Button
    Push the button up and press downward to fix the adapter head.
    Press the button again to loosen the adapter head.
    (3) LED indicator
    The LED indicator to show the signal direction, modulation and battery   level
    5.Use instructions
    5.1 Selecting Adapter
    Select the appropriate adapter head according to the different types of fiber. When no need other adapters, you can put them into the storage for the adapters.
    hsjs

    Insert the fiber to the adapter head when using the Ø2.0 and Ø3.0 connectors
    jks
    Insert the fiber to the groove on the clamp when using the Ø900 and Ø250 connectors
    gh

    5.2 Clamp and loosen
    1. Mangga nyelapkeun serat kana sirah adaptor lajeng nyorong "clamp tombol ngadorong" nepi ka clamp serat jeung nguji éta. Lamun uji coba serat, clamp nu bisa dikonci.
    2. Mangga nyorong maju rada ka loosen kapala adaptor
     gdg
    5.3 On/Off
    1. Push up the “clamp pushing button” to turn on the unit
    2. Loosen the “clamp pushing button” to turn off the unit
    5,4 optik  Identification Serat
    fh

    1. Nyelapkeun serat ka sirah adaptor, nyorong tombol nepi ka konci clamp.
    2. Lamun sinyal optik pas serat, anu illuminator LED bakal nunjukkeun arah lalulintas urang kalayan nada intermittently karungu jeung kakuatan core relatif bakal ogé ditingal dina format digital.
    3. Mun euweuh sinyal optik pas serat, anu illuminator LED nyaeta maot jeung "LO" baris bisa ditingal dina posisi kakuatan core relatif.
    4. Serat identifier ogé bisa ngadeteksi ayana 2KHz, 1KHz sunda dimodulasi 270Hz kalayan nada terus karungu.

    5. 5 Battery Power Indication
    1) Lamun indikator LED téh héjo, daya batré pinuh.
    2) Nalika indikator LED nyaéta konéng héjo, teras kakuatan kasebut low tapi alat nu masih tiasa dianggo tur hasilna test nyaeta masih dipercaya.
    3) Lamun indikator LED nyaeta beureum, kakuatan nu teuing lemah sareng alat nu teu tiasa dianggo leres anjeun kudu ngaganti batréna.
    6. Pangropéa
    1. Serat kudu nempatkeun dina alur nurutkeun kana tipe husus.
    2. Mangga nganggo swabs katun pikeun ngabersihan beungeut detektor rutin tetep tina lebu.
    3. Mangga nyandak kaluar batréna lamun teu dipake pikeun periode waktu.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali