produk

Taros Kami

Ningbo Damei Komunikasi Téhnologi Co., Ltd.

Surélék

info@tongmatech.com 

sales@foca-telecom.com

 

alamat

Kamar 601, Gedong # 4, Zhongchuang Spasi, No. 1530 Liyuan North Jalan, Kacamatan Haishu, Ningbo, 315010 Cina.

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu & Minggu: Ditutup

telepon

Tel: +86 574 6265 7116

 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?