produk

Tentang Kami

Damei Komunikasi Téhnologi Co., Ltd. tiasa rancang kualitas luhur rakitan sambungan kabel serat optik, kaasup Serat panutupanana, Serat patch ari, adaptor, purwakarta Splitter & Coupler, Serat tester & Alat, Serat Cable, asesoris Serat distribution optik ect. jeung produk FTTH.

Bisa nawarkeun layanan OEM, sarta ngabantu klien kami meunang di pasar kalayan rojongan profésional teknis, leyuran produk unggulan, harga kalapa, pangiriman saum sareng layanan pangalusna. Urang bisa nyadiakeun hiji-eureun solusi lengkep.

Damei geus maju equipments manufaktur nyieun produk. Samentara kami nampi sertipikat ti IS09001, sarta ngatur produksi nurutkeun sistem ISO mastikeun janten yakin kualitas produk, sarta ongkos produksi kontrol efektif ngabogaan harga kalapa. Dina prinsipna "kualitas produk anu jiwa survival perusahaan urang". Kabéh produk kudu lulus Sistim QC kami mastikeun. Quality geus sok dijieun Serat kami nangtung kaluar, ieu téh penting pikeun kasuksésan parusahaan.

Urang  obyektif primér nyaéta pikeun ngajawab sagala konsumén jeung tantangan teknis ku gawe dina partnership mendesain sarta rancang produk beredar. Urang narékahan pikeun 100% kapuasan customer. Serat kami nyadiakeun solusi teknis mumpuni jeung respon jasa saharita.
As a professional supplier of Fiber and Network Wiring Solution products. We will be honored to be your good specialized assistant to supply the products from China.

Peta Damei